Toby = geplaatst

Ik ben een knappe jonge heer van net 1,5 jaar oud. Ik ben dus nog een jong en energiek kereltje. In het begin ben ik naar vreemde wat gereserveerd, maar als ik even de tijd krijg om je te leren kennen, dan kom ik vanzelf wel toenadering zoeken. Ik ben wel heel erg baasgericht, maar als ik te weinig duidelijkheid krijg van mijn baas, dan heb ik erg de neiging om de dingen te gaan regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontvangen van bezoek in huis. Ik weet gewoon niet zo goed wat er dan van mij verwacht wordt. Mijn nieuwe baas zal mij hier dus zeker wel wat sturing in moeten geven, maar mijn verzorgers hier kunnen ons daar zeker bij helpen.
Kinderen zijn niet aan mij besteed. De drukte en onverwachtse bewegingen die ze kunnen maken geven mij behoorlijk wat stress.
Verder houdt ik ontzettend van actie. heerlijke lange wandelingen daar kan ik echt van genieten en die heb ik ook echt nodig. Wel zeggen ze dat ik hier een soort van springveertjes in mijn poten heb, want als ik hier eventjes op het grote speelveld sta en mijn favoriete verzorger loopt even weg, dan spring ik in een sprong zo over het hek heen om te vragen waarom ik niet mee mag? Echt een gezelligheidsdier dus 😉
Hier in het asiel heb ik veel hondenvrienden en dat vind ik echt heel erg leuk. Katten zijn niet aan mij besteed.
Mijn nieuwe baas moet dus echt actief met mij aan de slag en dus ook over de nodige ervaring beschikken. Ik heb echt een stabiele basis nodig en mijn nieuwe baas moet mij die gaan geven.

Diersoort
Hond
Geslacht Reu
Geboortejaar
2019
Status
Ik zoek een huis!
Ras
Kruising middel
Diernummer
1743
Bijzonderheden
Geen beginnershond