Hallo! Toby hier. Misschien herken je mij nog, ik heb vorig jaar ook op de website gestaan. Ik was daarna een tijdje geplaatst maar ik ben helaas weer terug gekomen omdat ik na een aantal maanden plots mijn baasje had aangevallen. Mijn verzorgers weten helaas niet waarom.

Ze weten wel dat ik altijd al een pittige jongen ben geweest. Mijn gedrag kan onvoorspelbaar zijn en verschilt ook per dag. De ene dag ben ik heel gezellig en ga ik lekker met je knuffelen en spelen maar als mijn pet verkeerd staat dan kan ik chagrijnig reageren op van alles. Dan kan ik ook uithalen.

Ik krijg al een tijdje C/D stress voeding van Hills en mijn verzorgers adviseren ook om dit te blijven geven.

Dit klinkt natuurlijk allemaal niet zo gezellig maar als je mij wilt komen ontmoeten dan zie je ook mijn grappige kant, ik kan een echte clown zijn en ook heel parmantig midden in de kamer op de hoogste krabpaal liggen en alles lekker overzien. En uiteraard heeft zelfs de stoerste jongen een zachte kant..

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar23-10-2016
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2226
BijzonderhedenHeeft een onvoorspelbaar karakter. Moet naar buiten kunnen.