Sjakie


Inmiddels zit ik hier al een tijdje en dat is niet zonder reden. Oorspronkelijk ben ik op straat gezet, mijn baas wilde mij niet meer en gelukkig kon ik opgevangen worden in dit asiel. Daar kwamen ze erachter dat mijn knie niet helemaal goed was, hier ben ik een aantal weken geleden aan geopereerd en inmiddels zo goed als van hersteld. Mijn verzorgers vinden het daarom tijd om mij te gaan promoten zodat ik weer fijn in een eigen huis kan wonen met een lieve baas. Ik doe het overigens best wel goed in het asiel hoor, maar zeker na mijn revalidatie ben ik nu toch echt wel op zoek naar meer ruimte en lekkere wandelingen met een echte eigen baas. In het begin zullen deze wandelingen nog wel opgebouwd moeten worden, maar dat kan vrij snel gaan, want ik ben een kerngezonde hond en wilde ook vrij snel na mijn operatie weer lekker aan de wandel, maar dat moet dus wel gedoseerd en begeleid gaan.

Hier in het asiel laat ik zien dat ik echt een lieverd ben. Ik stel me goed op naar soortgenoten en ben één bonk liefde naar mensen. Ik ben wat dat betreft echt wel een relaxte jongen, maar ik blijf wel een echte stafford in hart en nieren. Mijn verzorgers zoeken dan ook een baas of bazen die rekening houden met mijn oorsprong en zich als verantwoorde bazen gedragen en niet mij willen hebben als statussymbool. Ik weet namelijk dat ik er knap en stoer uit zie 😉

Het vermoeden bestaat wel dat ik zeker in het begin wel wat begeleiding zal nodig hebben met het alleen thuis zijn. Dit is een inschatting omdat ik dit soms wel lastig vindt in de kennel. Een huissituatie is natuurlijk heel anders, maar belangrijk om dit wel van te voren te weten.

Ik kan wel een onstuimige jonge zijn en ook in mijn spel nogal doortastend en lomp, daarom wordt ik niet bij kinderen onder de 16 jaar geplaatst. Dit is ook de reden dat ik niet bij andere dieren of soortgenoten in huis wil wonen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtGecastreerde Reu
GeboortejaarJuni 2016
StatusIk zoek een huis
RasAmerikaanse Stafford
Diernummer2049
BijzonderhedenLieve grote jongen