Inmiddels zit ik hier al een tijdje en dat is niet zonder reden. Oorspronkelijk ben ik op straat gezet, mijn baas wilde mij niet meer en gelukkig kon ik opgevangen worden in dit asiel. Daar kwamen ze erachter dat mijn knie niet helemaal goed was, hier ben ik een paar maanden geleden aan geopereerd en ik ben inmiddels goed hersteld. Ik ben dus een kerngezonde jongen! Het is dus tijd voor een fijn thuis met een lieve baas. Ik doe het overigens best wel goed in het asiel hoor, maar zeker na mijn revalidatie ben ik nu toch echt wel op zoek naar meer ruimte en lekkere wandelingen met een echte eigen baas. Hier in het asiel laat ik zien dat ik echt een lieverd ben. Ik stel me goed op naar soortgenoten en ben één bonk liefde naar mensen. Ik ben wat dat betreft echt wel een relaxte jongen, maar ik blijf wel een echte Stafford in hart en nieren. Mijn verzorgers zoeken dan ook een baas of bazen die rekening houden met mijn oorsprong en zich als verantwoorde bazen gedragen en niet mij willen hebben als statussymbool. Ik weet namelijk heus wel dat ik er knap en stoer uit zie maar daar zit veel meer interessants onder.

Ik zal zeker in het begin wel wat begeleiding nodig hebben met het alleen thuis zijn. Dit vermoeden mijn verzorgers omdat ik dit soms wel lastig vind in de kennel. Een huissituatie is natuurlijk heel anders, maar zij vinden het belangrijk om dit wel van te voren te benoemen.

Ik kan een onstuimige jongen zijn en in mijn spel nogal doortastend en lomp, daarom word ik niet bij kinderen onder de 16 jaar geplaatst. Dit is ook de reden dat ik niet bij andere dieren of soortgenoten in huis wil wonen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtGecastreerde Reu
GeboortejaarJuni 2016
StatusIk zoek een huis
RasAmerikaanse Stafford
Diernummer2049
BijzonderhedenLieve grote jongen