Mijn geboortemandje stond in Bulgarije. Ik ben daar in mei 2014 geboren. Ik ben een al wat oudere lieve dame met de mooie naam Raya.

Toen ik twee jaar oud was ben ik naar Nederland gekomenen en heb 8 jaar bij mijn bazinnetje gewoond. Nu ben ik hier en zoek ik ondanks de goede verzorging en lieve verzorgers een nieuw huisje waar ik mijn laatste jaren kan door brengen.

Bij mijn vorige baasje had ik een lekker kleed in de gang waar ik graag sliep. Ook lag ik daar als ik even alleen moest zijn, want dat kan ik wel maar ik protesteer in het begin wel even door te blaffen. Maar met mijn knuffel aan mijn zijde kan ik het wel even aan. Wandelen vind ik leuk maar ik vind het niet leuk als vreemden mij willen aanhalen. Bij andere honden wordt ik wel een beetje zenuwachtig maar ik blaf niet en meestal ga ik beleefd even snuffelen. Los lopen deed ik niet bij mijn vorige eigenaar, alleen als ik op het strandje ben en kan dan ook goed luisteren als ik geroepen wordt. De reis naar het strandje in de auto vind ik wel heel erg spannend. Wat ik ook erg spannend blijf vinden is als er mensen op bezoek komen. Soms zou ik dan wel in een kuit kunnen bijten, maar de verzorgers zeggen dat zij daar wel foefjes voor hebben die zij u zullen vertellen, ik moet dan wel even oefenen. Ik wordt er gewoon wat nerveus van. Maar als iedereen weer zit en rustig is vind ik het niet erg meer, maar ik blijf wel opletten. Kinderen vind ik lief, de kleinkindjes die hier over de vloer kwamen waren 6 jaar toen ik ze leerde kennen. Bij kinderen in huis wonen zie ik niet zo zitten maar ze mogen best af en toe even op visite komen.

Ik ben gewoon een ontzettende lieve, wat onzekere hond. Die onzekerheid heb ik gekregen omdat ik in het begin van mijn leven op straat heb gewoond. Maar ik heb veel geleerd van mijn bazinnetje.

Heeft u interesse in mij? Dan ontvangen mijn verzorgers graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
GeslachtTeef, gesteriliseerd
GeboortejaarMei 2014
StatusIk zoek een huis
RasKruising
Diernummer2376
BijzonderhedenOnzekere, oudere dame