This image has an empty alt attribute; its file name is peppy-3-1024x768.jpg

Hoi, ik ben Peppy. In 2022 was ik in het asiel terecht gekomen met mijn broer. Beide waren wij gauw geplaatst, wel apart van elkaar want wij konden het niet meer zo goed vinden samen. Helaas ben ik begin dit jaar terug in het asiel gekomen omdat ik niet overweg kon met de nieuwe kat in huis. Het is dan inmiddels wel duidelijk dat ik graag het enige dier in huis ben, mijn verzorgers hebben voor mij ook een ruimte in het asiel ingericht waar ik geen soortgenoten hoef te zien zodat ik hier minder stress van ervaar. Een stresskip ben ik namelijk enorm en ben dan ook gebaat bij een rustig huisje waar ik alle aandacht voor mijzelf heb maar ook mij lekker kan afzonderen wanneer ik daar behoefte aan heb. Na gewenning ben ik dol op mijn verzorgers en ik knuffel dan ook graag, ook kom ik gezellig op schoot liggen. Daarnaast kan ik heel goed kletsen, ze noemen mij ook wel vocaal en vinden het belangrijk dat mijn nieuwe verzorger hiervan op de hoogte is.

Ik ben een binnen kat maar zou het fijn vinden om op een afgesloten balkon/terras een frisse neus te kunnen halen.

Omdat ik in het verleden last heb gehad van stress gerelateerde blaasontstekingen krijg ik hier speciale voeding voor. Op het moment krijg ik ook medicatie voor mijn galblaas maar dit kan in de toekomst afgebouwd worden.

Heb jij dat rustige huisje voor mij en vind je het geen probleem om mijn medicatie nog even door te geven?

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar06-02-2019
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2132
BijzonderhedenRoyal Canin Urinary voeding, medicatie voor zijn galblaas, stresskip
Slecht met soortgenoten, bij voorkeur huis met afgesloten balkon/terras