Waaks, knap en lomp. Dat ben ik, Bento! Samen met mijn zus Pepper zat ik in het asiel; zij heeft inmiddels haar eigen thuis gevonden en ik ben nog op zoek naar een thuis. Ik kom graag terecht op een plek met een afgesloten erf (koeien en paarden ben ik gewend) waar ik waaks mag zijn. Voor onbekende erfbezoekers ben ik erg op mijn hoede en zij zullen ook niet zomaar het terrein op kunnen komen, Mijn baas moet mij hierin echt begeleiden. Voor mijn eigen mensen ben ik een enorme lieverd en echt een wereldhond. Ik houd erg veel van knuffelen en ga er ook uitgebreid voor liggen. Ook kan ik superknap poseren voor foto’s en ken ik een aantal basiscommando’s. Voor wat lekkers haal ik al mijn trucjes uit de kast. Omdat ik ook dol ben op aandacht is het wel belangrijk dat ik lekker onder de mensen mag vertoeven en niet alleen maar hoef te waken; al moet mijn waaktaak niet onderschat worden. Ik neem het waken namelijk wel erg serieus. Dit zit ook gewoon in mijn DNA omdat er echt duidelijk berghondenbloed door mijn aderen stroomt.

Op andere honden reageer ik wisselend, ik zou wel met een teef kunnen samenwonen. Het is dan belangrijk dat wij in aparte ruimtes gevoerd worden want ik ben niet van plan mijn eten te delen.

Zoekt u een grappige, knappe knuffelige en sterke waakhond en heeft u een afgesloten erf? Mail ons dan en wellicht kunnen jullie kennismaken!

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHonden
GeslachtGecastreerde reu
Geboortejaar12-11-2020
StatusIk zoek een huis
RasKruising Berghond
Diernummer1933
BijzonderhedenZoekt goed omheind terrein met eventueel een hondenvriendin, mits aparte voermogelijkheid van elkaar.