Eindelijk mag ik mijzelf voorstellen! Ik ben Luna en verblijf al een tijdje in het asiel en dat komt omdat ik eerst een pittige operatie moest ondergaan. Inmiddels ben ik goed aan het herstellen en mag ik eindelijk op zoek naar mijn eigen stek! Van oorsprong ben ik een kuddebewaker en daarom ben ik dus niet een huis, tuin en keukenhond. Ik ben ontzettend sociaal naar mensen, maar ik ben nog jong en begin steeds waakser te worden. Dit zit in mijn DNA, dus daar moeten mijn nieuwe bazen mij ook voor in gaan zetten. Ik ben sociaal met honden van het grotere kaliber, de kleintjes daar vind ik echt niks aan! Hier in het asiel heb ik een grote vriend waar ik eindeloos mee kan spelen. Gezien mijn oorsprong kom ik het beste tot mijn recht op een erf of bij een kudde, let wel ik moet hier nog wel in opgeleid worden, maar met mijn oerinstinct zien mijn verzorgers dat wel zitten. Ik woonde als jonge hond in een huissituatie, maar dat vond ik eigenlijk gewoon simpelweg erg saai. Ik was veel alleen en ik ben echt wel een gezelligheidsdier. Een hondenvriend in mijn nieuwe huis zou ik helemaal fantastisch vinden, zeker als wij samen even alleen op bijvoorbeeld het goed omheinde erf moeten passen. Als de baas er is dan ben ik dol op knuffelen, maar kan ook lekker mijn eigen gang gaan. Heeft u die ruime plek en kunt u wel wat extra poten gebruiken om de kudde of het bedrijf te bewaken, dan zou ik graag eens kennismaken.

Ik ben trouwens geopereerd aan één van mijn heupen. Deze zag er nog al beroerd uit en de dierenarts heeft dat even gefikst 😉 Nu ga ik weer pijnvrij door het leven.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
Geslachtteef
Geboortejaar12-2021
StatusIk zoek een huis
RasArmeense Gamprdog
Diernummer2158
BijzonderhedenKuddebewaker/ terreinhond