Hallo daar, mijn naam is Joeb. Een grote oudere lieve kater. Met nadruk op groot, want ik heb flink overgewicht. Mijn verzorgers zijn al druk bezig om mij weer naar een gezond gewicht te krijgen door middel van speciale voeding en lekker bewegen, dit gaat al de goede kant op! Het is uiteraard de bedoeling dat mijn toekomstige baasje dit stokje overneemt want er moeten nog heel wat kilo’s vanaf, op een verantwoorde manier natuurlijk en hierover kunnen mijn verzorgers allerlei advies geven. Zij willen namelijk voorkomen dat ik naast lichamelijk ongemak ook medisch er last van ga krijgen.

Aan het begin moet ik even wennen maar al gauw ben ik een enorme gezelligheidsdier. Ik hou van aandacht en lekker gekriebeld worden.

Ik ben een binnenkat en aangezien ik (nog) niet goed mijzelf uit de voeten kan maken voor eventueel gevaar buiten lijkt het mijn verzorgers ook verstandig om niet de straat op te kunnen.

Ben jij bereid om met mij de strijd tegen de kilo’s aan te gaan en zin om mij lekker veel aandacht te geven?

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar15-09-2012
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2386
BijzonderhedenDieetvoer voor blaasgruis. Joeb heeft een strikt afvaldieet.