LET OP: Hugo verblijft in Dierentehuis Zeist!

Hugo is een knappe jonge kerel van inmiddels ruim anderhalf jaar oud. Hij komt uit een gezin waar ze hem en zijn kattenbroers helaas niet meer de zorg konden bieden die de dieren nodig hadden. Hij is dus katten gewend, maar als hij naar een huishouden verhuist met een of meerdere katten, zal hij hier wel weer aan moeten wennen met de juiste begeleiding. Katten die vluchten vindt hij toch wel leuk om op te jagen, maar wat verwacht je van een kruising Friese Stabij?

Hugo is een ontzettende slimmerd die graag zijn neus gebruikt, een nieuwe eigenaar die het leuk vindt om hier iets mee te gaan doen zou Hugo wel erg leuk vinden. Hij is zeker op mensen gericht, maar wel voornamelijk pas als hij je goed kent. Vreemde mensen kan hij wel een beetje spannend vinden. Een super druk huishouden waar vaak bezoek over de vloer komt is aan hem dan ook niet besteedt, oudere kinderen zouden voor Hugo wel een optie kunnen zijn.

Hugo vindt het lastig om buiten tussen alle super interessante prikkels contact te maken met de persoon aan de lijn. Hier wordt hard met hem aan gewerkt met hem, maar een toekomstige eigenaar zal hier nog wel het een en ander in kunnen betekenen. Hugo vindt het namelijk niet alleen spannend als mensen op hem af komen, maar kan het ook moeilijk vinden als er fietsers voorbij sjezen.

Verder is deze knappe gozer een ontzettende lieve knuffel. Hij vindt het heerlijk om te kroelen en om bij je te zijn. Eventjes alleen zijn vindt hij nu nog een beetje lastig, maar na een periode van gewenning en rustig opbouwen zou hij dit kunnen leren.

Hij reageert wisselend op andere honden, aan de lijn vindt hij ze toch vaak wel een beetje spannend. Er wordt nog uitgezocht of hij blij wordt van een hondenmaatje in huis, of dat dit niet aan hem besteed is.

Vind jij Hugo net zo leuk als wij en pas je in zijn plaatje? Stuur dan een mail naar dierentehuiszeist@gmail.com, dan krijgt u van hen een vragenlijst als eerste deel van een intake.

Kan bij andere katten: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: ja
Kan alleen thuis zijn: onbekend
Kan in de auto: vindt hij lastig
Geslacht: reu
Ras: kruising Friese Stabij
Leeftijd: volwassen

Meer info: https://www.dierentehuiszeist.nl/adoptie/onze-honden/hugo

LET OP: Hugo verblijft in Dierentehuis Zeist!