Ik zit in het asiel omdat mijn eigenaar is overleden. In het asiel vinden ze mij een grappig en nieuwsgierig hondje en ik ren vrolijk achter de verzorgers aan. Ik vind het heerlijk om lekker te snuffelen en buiten te rennen.

Voordat ik hier kwam werd ik tijdelijk opgevangen. Deze verzorger merkte dat ik beter met vrouwen overweg kan dan met mannen; ieder zo zijn voorkeuren. Ook kan ik nogal jaloers zijn. Dit uit zich in grommen, bijvoorbeeld als er visite is of als meerdere mensen iets van mij willen. Ik heb voernijd en ik weet goed wat ik wel en niet wil; daarom word ik niet bij kinderen geplaatst. Ik kan niet overweg met katten en reutjes, wel met teefjes. Ik was gewend om even alleen thuis te zijn, dit ging goed. Wel moet dit in een nieuwe situatie weer langzaam opgebouwd worden.

Ik doe momenteel mee aan Dutch Cell Dogs zodat zij mij in de basis wat handvatten kunnen geven. Deze wil ik wel graag afronden. Vanaf 8 maart kan ik naar mijn nieuwe thuis.

Heeft u interesse in deze kleintje met karakter? Dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
GeslachtReu, gecastreerd
GeboortejaarMei 2012
StatusIk zoek een huis
RasLhasa Apso
Diernummer2355
BijzonderhedenKleintje met karakter. Gaat niet goed met katten en reutjes.