Hoi! Ik ben Gianni, een knappe en behendige jongeman. Van aandacht kan ik geen genoeg krijgen en ben dan ook zeer aanhankelijk naar mijn verzorgers, lekker geaaid worden en kopjes uitdelen. Ik heb gehoord dat ik de wedstrijd ‘welke kat kan het luidste spinnen’ heb gewonnen. Uiteraard voel ik mij zo prettig nadat ik rustig de tijd heb gehad om te wennen, aan het begin kan ik nog een beetje verlegen zijn maar dit is nu helemaal voorbij. Ik heb ook nog lekker veel energie en klim dan ook naar de hoogste plekjes en ga graag achter speelgoed aan.

Nu zal u waarschijnlijk zich afvragen wat zo’n leuke jongen nou in het asiel doet. Dit komt omdat mijn baasje helaas de medische en materiële kosten niet meer kon dragen voor mij. Ik had in mijn vorige huisje last van overmatig spugen. Na veel onderzoeken doe ik het op het moment heel goed op mijn speciale voer. In het asiel is het nog niet voorgekomen dat ik moest spugen. Mijn verzorgers adviseren daarom ook om mij op dit speciale voer te houden en ik mag daarbij ook niks anders, helaas dus geen snoepjes of ‘per ongeluk’ toegang tot voeding dat ik niet hoor te krijgen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar20-04-2020
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2371
BijzonderhedenAnallergenic voeding