Hoera, ik heb toestemming van het “personeel” om op zoek te gaan naar een nieuw mandje.

Laat ik mij even voorstellen, ik ben George Jon, heel sjiek een dubbele naam. Ik ben een kleine kruising en ben hier gekomen omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen. Toen ik 6 maanden oud was ben ik bij mijn vorige baasje gekomen. Inmiddels ben 5 jaar oud en in de bloei van mijn leven. Daarom ben ik ook op zoek naar een baasje die nog fit is en lekker veel met mij kan wandelen. Volgens mijn vorige baasje kan ik los lopen in het bos waar ik graag mag snuffelen. In de auto te zitten naar het bos vind ik best leuk. Met de meeste honden kan ik het goed vinden. Ik ben geen jager die achter poezen en vogels aan gaat, maar een fiets die hard langs mij heen fietst daar moet ik niets van hebben en die probeer ik dan ook weg te jagen.

Thuis slaap ik in een bench die in de woonkamer staat. Als het baasje weg gaat ga ik daar slapen met een kleed erover heen, maar niet eerder dan dat ik een koekje heb gekregen. Ik kan dan ook best wel een paar uurtjes alleen zijn, maar niet een hele dag. Ik ben een vrolijke hond die van balletjes en knuffels houdt en die graag in de zon ligt. Als de bel gaat ben ik heel vrolijk altijd benieuwd wie er voor de deur staat, en gezellig als er bezoek komt. Ik ben niet gewend om met andere dieren samen te leven en ook niet gewend aan kinderen.  Alhoewel de buurjongen van 10 jaar nog wel eens met mij ging wandelen.

Ik heb een gek teentje aan mijn linker voorpoot maar over het algemeen heb ik hier niet zo’n last van. Soms loop ik wel eventjes mank maar met een beetje pijnstilling is dit al snel weer over. Misschien dat hier in de toekomst nog wat aan gedaan moet worden, maar voor nu is er geen enkele reden om hier aan te sleutelen volgens de dierenarts.

Kortom een vrolijke, gezellige jongen in de bloei van mijn leven.

Heeft u interesse om mij een nieuw mandje te geven dan ontvangt het “personeel” graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
GeslachtReu, gecastreerd
GeboortejaarJanuari 2019
StatusIk zoek een huis
RasKruising
Diernummer2378
BijzonderhedenSociaal, pijnstilling nodig indien last van pootje