Flip


Hey hallo, Flip is de naam. Ik ben een bijzondere vent volgens mijn verzorgers. Hier in het asiel ben ik mega dol op aandacht en knuffelen, ik kruip het liefst bij iedereen helemaal in hun nek en steek ook mijn pootjes in de lucht om opgetild te worden. Omdat ik zo dol ben op aandacht ben ik ook niet graag alleen, dan voel ik mij zo eenzaam. Het liefste heb ik de verzorgers de hele tijd in het zicht, uiteraard kan ik ook wel mezelf vermaken hoor. Lekker luieren in de zon of spelen met een speelgoed muis. Ik heb ook erg veel energie dus je zult mij ook lekker gek zien doen en zien rond rennen.

Ik ben een echte buiten kat, in mijn eerste huis was ik ook gewend om het bos in te kunnen. Hier kan ik lekker mijn ei kwijt. Ik raak namelijk nogal snel gefrustreerd en verveeld en dat is voor niemand gezellig natuurlijk.

Ik zoek dus een huis met veel buiten ruimte en graag 1 eigenaar, bij voorkeur een man. Een erf of terrein waar ik lekker mijn ding mag doen en veel aandacht krijg zou perfect zijn. Ik zoek 1 eigenaar omdat het in mijn vorige thuissituaties mis ging doordat hier meerdere mensen aanwezig waren. Ik hecht mij aan 1 persoon en deze persoon claim ik dan, de andere bewoners zal ik uit frustratie aanvallen. Zonder deze frustratie ben ik een heel aanhankelijk en grappige, lieve jongen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar20-03-2013
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer1996
BijzonderhedenBuiten kat, zoekt huis met 1 baas