Daar zat ik dan ineens in het asiel. Ik ben afgestaan aan het asiel omdat ik mijn grens aangaf aan het kind des huizes. Hier in het asiel kwamen ze er al snel achter wat daar de onderliggende reden van was. Ik had namelijk gewoon ontzettend veel pijn in mijn lijf en om te voorkomen dat ik nog meer pijn zou hebben, heb ik dus niet zo handig gehandeld. Nu zit ik hier, maar gelukkig geen pijn meer. Ik heb een flinke knieoperatie gehad en daar ben ik goed van hersteld. Ik ben vrolijk, lief, aanhankelijk en lekker actief. Een huis is veel rustiger voor mij, want heel eerlijk die kennel hier vind ik best een beetje stom. Zeker omdat ik net na mijn operatie daar veel in moest rusten en voor een actieve dame zoals mij is dat gewoon wel echt een dingetje. Ik ben dus gek op knuffels, hersenwerk en wandelingen. Naar mensen ben ik de meest sociale hond die je je maar kunt wensen. Omgang met soortgenoten vind ik lastig, dus mijn nieuwe baas moet daar zeker rekening mee houden. Verstand en ervaring met mijn kaliber is dus zeker een vereiste. Buiten die ervaring zoek ik vooral veel liefde en opbouwende beweging. Ik ben altijd opgegroeid tussen de kinderen en vindt ze dan ook fantastisch, maar ik wil daar niet meer mee samenwonen. Ze zijn te onvoorspelbaar en dat kan ik niet hebben met mijn lijf.

Nu zult u misschien meteen al afgehaakt zijn omdat er medisch iets met mij aan de hand is/was. Dat vind ik en mijn verzorgers wel een beetje stom 😉 ik en zij weten namelijk dat dat maar bijzaak is naast mijn ontzettend lieve karakter. Wilt u meer over mij weten? Mijn verzorgers vertellen u graag alles.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
Geslachtteef, gesteriliseerd
Geboortejaarjanuari 2016
StatusIk zoek een huis
Rasx Amerikaanse stafford
Diernummer2223
BijzonderhedenOntzettende gezellige mensgerichte dame, eet hypoallergeen voer