Hoi, mijn naam is Doris. Wellicht dat mijn bijzonderheden die hieronder staan beschreven u afschrikt maar ik stel mij graag even voor.

Bij mijn vorige baasje verloor ik plots urine, kleine druppeltjes en ‘s nachts was mijn slaapmandje nat. Mijn baas heeft toen allemaal medische onderzoeken laten doen en verschillende medicijnen geprobeerd. Helaas heeft dit niet geholpen en bleef ik met hetzelfde probleem zitten.

Hier in het asiel hebben ze ook nog wat onderzoeken gedaan die nog niet waren gedaan maar ook hieruit kwam helaas geen antwoord waarom ik urine verlies.

Ik ben dus incontinent, een medisch probleem met mijn blaas waardoor de urine blijft druppelen. Ik begrijp dat dit niet ideaal is in huis maar toch ben ik opzoek naar die speld in de hooiberg!

Zoals u ook kunt lezen ben ik bang voor handen, mijn verzorgers weten niet waarom. Als je mij benaderd met je handen kan ik boos worden en uithalen. Maar mijn verzorgers zijn er achter gekomen dat ik borstelen echt mega fijn vindt, daar ga ik uitgebreid voor liggen en lekker knorren. Dan deel ik ook kopjes uit aan de verzorgers en kan ik mega gezellig zijn.

Bent u die speld in de hooiberg die met zowel haar incontinentie als haar persoonlijke handleiding om kan gaan? Dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGesteriliseerde poes
Geboortejaar08-08-2014
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2256
BijzonderhedenIncontinent, bang voor handen