Sterk, vol energie en leergierig. Ik ben in het asiel terecht gekomen omdat mijn baasje is overleden. In huis was ik gewend om samen met een klein hondje te leven, in het asiel reageer ik wisselend op andere honden. Mijn verzorgers denken dat ik met een stabiel teefje overweg zou kunnen. Omdat mijn eigenaar altijd thuis was, weten mijn verzorgers niet hoe goed of ik alleen thuis kan zijn. Dit zal dus goed opgebouwd moeten worden met kleine stapjes.

Aan de lijn ben ik erg sterk en het liefst vind ik een thuis waar ik veel buiten kan zijn zoals een erf of een afgezette ruime tuin, Hier kan ik dan ook goed waken. Ik vind het in het asiel ook veel leuker om lekker buiten met mijn bal aan de slag te gaan dan om binnen in de kennel te zijn. Omdat ik sterk en energiek ben plaatsen mijn verzorgers mij niet bij kinderen. Katten zijn ook niet voor mij weggelegd want daar ga ik graag achteraan.

Op het moment doe ik mee met Dutch Cell Dogs en hier vinden ze mij erg leergierig, ik heb ook nog een hoop te leren dus dat komt mooi uit! Voordat ik geplaatst kan worden moet ik eerst mijn training bij Dutch Cell Dogs afronden. Vanaf 8 maart kan ik naar mijn nieuwe thuis. Uiteraard kan er in de tussentijd wel een afspraak gemaakt worden om met mij kennis te komen maken.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
GeslachtReu, ongecastreerd
GeboortejaarJanuari 2016 (schatting)
StatusIk zoek een huis
RasKruising Mechelse Herder x Duitse Herder
Diernummer2347
BijzonderhedenSterke vent die het liefst buiten is.