Choco

Graag stellen wij Choco aan u voor! Choco is een energieke pitbull dame van 3,5 jaar. Voor Choco zoeken we een sportieve ervaren baas die van wandelen en fietsen houdt en het leuk vindt om met Choco aan de slag te gaan. Ze heeft energie voor 10 en vindt het heerlijk om met haar neus aan het werk te gaan. Omdat ze enorm energiek is zoeken we een rustig huis zonder andere dieren en zonder kinderen. Choco kan namelijk erg slecht tegen teveel prikkels om haar heen, ze wordt dan nog drukker en raakt dan overprikkeld. Choco zoekt een baas die haar kan leren hoe ze haar energie moet doseren en dit op een positieve manier met haar traint. Met andere honden spelen vindt ze ook erg spannend en daardoor vindt ze dit ook erg lastig. Het alleen thuis zijn moet rustig met haar opgebouwd worden zodat ze hier ook langzaamaan aan kan wennen.

Choco is net klaar met het trainingsprogramma van Dutch Celldog. Dit heeft zij erg goed gedaan, maar wat we wel gemerkt hebben is dat ze echt nog wel begeleiding nodig heeft met het omgaan van prikkels. Ze is ontzettend lief, maar erg snel overprikkeld en zijzelf kan dan ook behoorlijk druk worden. Als ze een oefening begrijpt kan ze heel goed haar focus pakken en kan dan erg geconcentreerd werken voor de baas en ze vindt dat ook echt heel erg leuk. Haar nieuwe baas wordt zeker aangeraden om verder met haar aan de slag te gaan om en een goede band op te bouwen, maar zeker ook verder te leren om haar rust te bewaren en vooral de invloeden van buitenaf niet zo hard bij zichzelf naar binnen te laten komen.

Heeft u interesse in deze knappe energieke dame dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl

DiersoortHond
Geslachtteef, gesteriliseerd
Geboortejaar2018
StatusIk zoek een huis!
RasPitbull
Diernummer1997
BijzonderhedenZoekt ervaren, rustige stabiele baas