Misschien herken je me van die geweldige campagne van Pedigree waarin ik mocht shinen met mijn knappe kop. Groot, lomp en knuffelbeer; dat is de juiste omschrijving voor mij. Ik ben afgestaan aan het asiel omdat het niet klikte met de andere viervoeter in huis. Hier in het asiel laat ik mijzelf zien als een jonge enthousiaste hond, maar lichamelijk heb ik wel wat mankementen. Toen ik heel jong was heb ik een ongeluk gehad en is mijn voorpoot met platen weer aan elkaar gezet. Dit heeft de asieldierenarts nog even extra gecheckt en ook mijn heupen zijn nagekeken; die blijken niet zo mooi te zijn. Hier is helaas niets aan te doen, maar met de pijnstilling die ik nu krijg ben ik een vrolijke jongen. Mijn nieuwe baasjes moeten hier dus wel rekening mee houden. Ik ben geen hond voor lange afstanden, maar bankhangen samen met de baas vind ik stiekem ook wel heel erg leuk. Wel kan ik erg beschermend zijn over mijn baas richting andere viervoeters en ook katten zijn niet aan mij besteed.

Bakkie herplaatsen wij ook niet bij kinderen gezien zijn medische staat. Hij wordt enkel herplaatst in een huishouden waar hij geen trap hoeft te lopen en waar een tuin aanwezig is, hij vindt het namelijk heerlijk om lekker in het zonnetje te luieren na zijn wandelingetjes.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar2018
StatusIk zoek een huis
RasAmerikaanse Bulldog
Diernummer2035
BijzonderhedenGebruikt medicatie