Vrijwillig(st)er administratieve en secretariële ondersteuning

Omdat we graag willen dat de medewerkers van het asiel zoveel mogelijk tijd aan onze dieren besteden, voeren we zoveel mogelijk ondersteunende werkzaamheden uit met bestuur en vrijwilligers. We zoeken iemand die ons hierbij voor enkele uren per week kan helpen.

Ben jij iemand die het leuk vindt om ons team op Dierenasiel Crailo te helpen ontzorgen, ben je servicegericht en een aanpakker? Houd je van orde brengen, structureren, werk je nauwgezet en ben je iemand om op te bouwen? Dan ben je meer dan welkom om op het kantoor bij Crailo administratieve rust en stabiliteit te creëren midden tussen de dagelijkse hectiek van de dierenopvang en -verzorging.

Waarschijnlijk zullen de werkzaamheden wekelijks (maximaal) enkele uren in beslag nemen. Naast het organiseren van de poststromen en het archiveren van stukken is een belangrijke taak het onderhouden van onze relatie-administratie (in Excel). Deze bestaat momenteel uit zo’n 3.000 relaties (verenigingsleden, donateurs, financieel adoptanten, pensionklanten, bedrijven in de regio), maar de ambitie is om dit de komende jaren flink uit te gaan breiden.

Kennis van en ervaring met het werken met Excel is daarom een vereiste.

Het bestuur is verder van plan om in de loop van dit jaar over te stappen naar een (nog te bepalen) professioneel CRM (“Customer Relationships Management”) systeem. Ook bij de overgang naar dit nieuwe systeem zul je een belangrijke rol spelen (denk aan het opschonen en categoriseren van de gegevens en de voorbereiding van de transitie naar het nieuwe systeem).

Heb je interesse, meld je dan aan via contact@dierenasielcrailo.nl