Vacature Fulltime dierverzorger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime dierverzorger!

Dierenasiel Crailo is het streekasiel voor het Gooi en Omstreken. Het asiel bestaat uit een quarantaine -, een asiel -en een pensionafdeling. Sinds de oprichting van onze Vereniging in 1925, zijn er meer dan 200.000 huisdieren door dierenasiel Crailo opgevangen, verzorgd en herplaatst.

Wat ga je doen: 
Voor ons dierenasiel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren dierverzorger voor de honden -en kattenafdeling. In deze veelzijdige en boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van de dieren. Je werkt samen met collega’s en vrijwilligers op de afdelingen, maar je kunt ook zelfstandig werken.

Wat vragen wij:
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding dierverzorging/diermanagement of paraveterinair (niveau 4) en hebt aantoonbare ervaring in het werken in een asiel en/of pension. Dierenwelzijn komt bij jou op de eerste plaats. Je bent communicatief vaardig en je houdt van dieren èn mensen.

Wat bieden wij:
Een afwisselende baan met veel uitdagingen. Een dienstverband als fulltime medewerker voor bepaalde tijd, met mogelijkheid op vast dienstverband.  Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Solliciteren:
Je kunt je interesse kenbaar maken door je gemotiveerde sollicitatie met CV uiterlijk 24 januari 2022 te mailen aan: Rianne Steenbeek (beheerder) contact@dierenasielcrailo.nl