Vacature Fulltime dierverzorger

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime dierverzorger ter uitbreiding van ons enthousiaste team!

Dierenasiel Crailo is het streekasiel voor het Gooi en Omstreken. Het asiel bestaat uit een quarantaine -, een asiel -en een pensionafdeling. Sinds de oprichting van onze Vereniging in 1925, zijn er meer dan 200.000 huisdieren door dierenasiel Crailo opgevangen, verzorgd en herplaatst.

Wat ga je doen: 
Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren dierverzorger voor de honden -en kattenafdeling. In deze veelzijdige en boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van de dieren. Als fulltime medewerker dierverzorger heb je een uitgebreid takenpakket.
Je stuurt vrijwilligers en stagiairs aan en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de honden en de katten in de breedste zin van het woord.
Daarnaast neem je zwerf- en afstandsdieren aan, heb je plaatsingsgesprekken met potentiële nieuwe eigenaren en ben je verantwoordelijk voor een juiste match.
Je assisteert tijdens de dierenartsronde door o.a. het bespreken en hanteren van de dieren.
Verder bestaat een groot deel van de werkzaamheden uit administratieve werkzaamheden, zoals het beantwoorden van de mail, telefoon, in- en uitboeken van de dieren en het bijhouden van de medische gegevens.
Je hebt een afwisselend rooster, je werkt ook in hoogseizoenen, weekenden en op feestdagen en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
We zijn op zoek naar een echte allrounder met ervaring in de dierverzorging met minimaal een diploma in dierverzorging niveau 4 en aantoonbare recente werkervaring in een pension of asiel.

Het betreft een functie voor 40 per week

Wat vragen wij:
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding dierverzorging/diermanagement of paraveterinair (niveau 4) en hebt aantoonbare ervaring in het werken in een asiel en/of pension. Dierenwelzijn komt bij jou op de eerste plaats. Je bent communicatief vaardig en je houdt van dieren èn mensen.

Wat bieden wij:
Een afwisselende baan met veel uitdagingen. Een dienstverband als fulltime medewerker voor bepaalde tijd, met mogelijkheid op vast dienstverband.  Je salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. 

Solliciteren:
Je kunt je interesse kenbaar maken door je gemotiveerde sollicitatie met CV uiterlijk 19 maart 2022 te mailen aan: Rianne Steenbeek (beheerder) contact@dierenasielcrailo.nl