Onstuimig, mega puber en ontzettend op zoek naar duidelijkheid. Ik ben een jonge gozer en ook nog eens behoorlijk van formaat. Ik ben aan het asiel afgestaan omdat ik thuis nogal buitensporig gedrag ging vertonen tegen mijn huisgenoten. Ik ben een inteligente hond en heb duidelijke sturing nodig. Is mijn baas niet duidelijk dan heb ik de neiging om de dingen te gaan regelen en ik schroom dan ook niet om daarbij te grommen om mijn punt duidelijk te maken en als dat niet voldoende is en er niet op de juiste positieve manier hier mee omgegaan wordt kan ik zelfs gaan happen. Alles valt of staat met duidelijke comunicatie naar mij en met mij. Ik vind het namelijk heel fijn als mijn baas de keuzes maakt en mij vooral bevestigd in mijn goede gedrag. Ik bloei dan helemaal op en ben dan echt een geinige kerel. Ik zit boordevol energie dus ook mijn nieuwe baas moet naast het stevig in zijn schoenen staan en een bak aan ervaring in hondengedrag hebben ook graag met mij op pad willen zodat ik die energie er lekker uit kan rennen en spelen. Hersenwerk vind ik ook helemaal het einde en dat doe ik ook graag hier in het asiel. Met wandelen kan ik nog erg sterk zijn aan de lijn, maar ook hier valt of staat het met de duidelijkheid die mijn eigenaar mij verschaft. Ik wil het namelijk heel graag heel erg goed doen en zeker als ik daar positieve feedback op krijg heb ik daar zoveel lol in.

Gezien mijn onstuimigheid en ook nog onvoorspelbare gedrag wordt ik absoluut niet bij kinderen herplaatst. Mijn uiterlijk verbloemd namelijk echt wel dat ik behoorlijk pittig uit  de hoek kan komen als het om mijn speelgoed of eten gaat.

Bent u die zelfverzekerde ervaren baas die mij positief kan sturen en begeleiden in mijn wenselijke gedrag en niet vies is van lekker veel actie? Mijn verzorgers vertellen graag meer over mij en wellicht kunt u mij de geschikte plek bieden die ik zoek.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu, gecastreerd
Geboortejaar2020
StatusIk zoek een huis!
RasLabradoodle Groot formaat
Diernummer1961
BijzonderhedenWordt niet bij kinderen geplaatst