Graag stel ik mij voor! Ik ben Koos de gecastreerde kruising Bullmastiff reu van middelbare leeftijd. Ik ben een flinke jongen die erg sterk en lomp kan zijn. Ondanks dat ik er erg sterk en stoer uitzie kan ik soms erg onzeker zijn. Ik kan hierdoor soms flink uitvallen. Ik heb even de tijd nodig om je te leren kennen, maar als dit eenmaal het geval is dan ben ik een trouwe rakker die graag dingen wilt ondernemen met je! Hier ook een belangrijke ‘wist je dat van mij?’ en dat is namelijk dat ik te gek vind om met ballen te spelen! Als mijn verzorgers met een bal aankomen, dan sta ik klaar met een flinke dosis energie en wil ik heel lang blijven spelen! Mijn verzorgers zoeken daarom een baas die wel al veel ervaring heeft met een kaliber zoals ik en die mij kan helpen omgaan met mijn onzekerheid. Ik vind het heel lastig om met andere reuen en kleine honden om te gaan, maar ik accepteer teven wel beter. Mijn nieuwe baas moet er wel rekening mee houden dat ik wel kan uitvallen als het mij te veel word en dan maakt het mij ook niet uit als het een teefje is. Ik ben op zoek naar een huis zonder andere dieren en zonder kinderen. Alleen thuis zijn vind ik niet erg, maar ik vind het wel fijn als mijn nieuwe baas dit rustig opbouwt, want anders gaat het wel heel snel voor mij!

Hier in het asiel krijg ik pijnstilling voor mijn gewrichten en spieren, want mijn verzorgers merkte op dat ik soms wat stram en onregelmatig liep. Mijn nieuwe baasjes moeten rekening houden met het feit dat ik de rest van mijn leven op de pijnstilling moet blijven.

Heeft u ervaring met mijn kaliber en kan je mij bieden wat ik zoek en nodig heb? Neem dan zeker contact op met mijn verzorgers! U kunt ze bereiken via 088-2027027 of contact@dierenasielcrailo.nl

DiersoortHond
Geslachtreu, gecastreerd
Geboortejaar2016
StatusIk zoek een huis!
Raskruising Bullmastiff
Diernummer650
BijzonderhedenZoekt ervaren, rustige baas