Van oorsprong ben ik geboren in Saudi en daar gered van de straat en meegekomen naar Nederland. Hier heb ik tot nu toe bij mijn redder mogen wonen en de intentie was altijd al om naar een vast eigen huisje te gaan, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Nu moet mijn redder weer veel meer gaan reizen en ben ik nu op zoek naar mijn eigen baas. Ik ben een echte dame en nogal zelfverzekerd, al kan ik in het begin heel erg onzeker overkomen, als ik eenmaal gewend ben ergens dan ben ik stiekem helemaal niet meer zo onzeker. Ik heb een uitgesproken mening in wat ik wel en niet leuk vindt. Door andere honden laat ik dan ook echt de kaas niet van mijn brood eten, maar sommige exemplaren worden gedoogd ­čśë Dit zijn vooral de mannen, maar ze moeten me echt niet teveel op de huid zitten hoor, ik ben erg gehecht aan mijn eigen persoonlijke zone. Maar goed zijn wij dat niet allemaal. Die persoonlijke zone heb ik ook echt naar mensen. Mijn baas en goed ge├»ntroduceerde gasten kunnen mij echt wel paaien voor een knuffel, maar ik ben nou eenmaal een zelfstandige dame, dus liever niet teveel polonaise aan mijn lijf.

Mijn nieuwe baas moet wel stevig in zijn schoenen staan en zijn regeldrang moet groter zijn dan die van mij zodat hij /zij gewoon lekker alles kan regelen en ik gewoon van een heerlijk luizenleven kan genieten. Gewoon een beetje genieten van de zon, lekkere lange wandelingen en vooral dus genieten van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Vooral rust en regelmaat ben ik bij gebaat en het liefst ook een baas of bazen die ervaring hebben met het hebben van een hond uit het buitenland of die zich daar ten minste goed in willen verdiepen.

Mijn verzorgers denken dat ik het beste tot mijn recht kom bij mensen met ervaring, zonder kinderen en zonder andere dieren, mensen die houden van avontuur in de vrije natuur en waar ik veel mee mag op pad. Ik heb geen baat bij een drukke omgeving, een drukke woonwijk of een gezin is dus niet aan mij besteed.

Tijdens die lange heerlijke wandelingen moet ik wel aan de lijn blijven, want mijn jachtinstinct is nogal aanwezig.  

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtTeef
Geboortejaar2019
StatusIk zoek een huis!
RasKruising middel
Diernummer2031
Bijzonderhedenzelfstandige dame zoekt ervaren rustige baas