Klein van stuk, maar ik laat de kaas niet van mijn brood eten. Ik ben voor mijn baas de liefste en trouwste hond die je je maar kunt wensen, maar soms neem ik mijn taken een beetje te serieus als mijn baas niet duidelijk genoeg is in de communicatie. Mijn baas zal ik nooit iets doen, maar alles daaromheen kan dan ervaren dat ik echt een pittig kereltje kan zijn. Ik wil dat helemaal niet hoor, maar ja iemand van ons moet de zaken regelen. Mijn nieuwe baas moet dus echt wel wat ervaring met honden hebben, op zoek zijn naar een trouw maatje en mij op een duidelijke positieve manier sturing geven in de omgang met bezoek, vreemde mensen en andere dieren op straat.

Ik ben net klaar met het trainingsprogramma van Dutch Celldogs en heel eerlijk ben ik echt één van de beste van de klas. Ik ben dol op werken en blijkbaar als ik iets goed doe, wordt ik daar ook nog eens rijkelijk voor beloond. Dikke pret dus en ik laat daar dus ook zien dat ik helemaal geen boos kereltje ben, eerder wel onbegrepen, maar gelukkig heb ik hier nu allemaal mensen om mij heen die begrijpen waar mijn soms boze reacties vandaan komen en kunnen nu voorkomen dat ik zo hoog in mijn emotie kom. Een heerlijk en fijn gevoel om begrepen te worden, wat een rust geeft dat. Nu extra tijd over om lekker te knuffelen.

Mijn gevoelige karakter behoeft dus echt een baas met de nodige ervaring, kinderen zijn niet aan mij besteed en ook samen wonen met soortgenoten zie ik niet zitten. Wel kan ik echt wel even alleen op het huis passen, ik sla dan wel aan als er vreemd volk voor de deur staat, maar verder ben ik heel braaf.

Heeft u interesse in knappe Jacky dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl

DiersoortHond
GeslachtReu, gecastreerd
Geboortejaar2015
StatusIk zoek een huis!
RasKruising klein/middel
Diernummer1674
BijzonderhedenZoekt ervaren, rustige stabiele baas