Gezocht: Allround dierverzorger

Wat ga je doen: 
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren dierverzorgers voor onze honden-, katten- en konijnen-/knaagdierenafdeling. In deze veelzijdige en boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de algehele dagelijkse verzorging van de dieren. Als dierverzorger heb je een uitgebreid takenpakket.
Je stuurt vrijwilligers en stagiairs aan en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging, inclusief het trainen en rehabiliteren van honden, katten en onze konijnen / knaagdieren.
Daarnaast neem je zwerf- en afstandsdieren aan, heb je plaatsingsgesprekken met potentiële nieuwe eigenaren en ben je verantwoordelijk voor een juiste match.
Je assisteert tijdens de dierenartsronde, denk hierbij o.a. aan het bespreken en hanteren van de dieren.
Verder bestaat een deel van de taken uit administratieve werkzaamheden, zoals het beantwoorden van de mail, telefoon, het in- en uitboeken van de dieren en het bijhouden van de medische gegevens.
Je hebt een afwisselend rooster, je werkt ook in hoogseizoenen, weekenden en op feestdagen.

Het betreft functie van 32 / 40 uur per week.

Wat vragen wij:

We zijn op zoek naar echte allrounders met recente ervaring in de dierverzorging en kennis van diergedrag.
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding dierverzorging/diermanagement of paraveterinair (niveau 4) en hebt aantoonbare ervaring in het werken in een asiel en/of pension. Dierenwelzijn komt bij jou op de eerste plaats. Je bent communicatief vaardig en je houdt van dieren EN mensen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij:
Een afwisselende baan met veel uitdagingen in een hecht en gezellig team. Een dienstverband als dierverzorger is voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot vast dienstverband. Een passend salaris op basis van leeftijd en ervaring. 

Solliciteren:
Je kunt je interesse kenbaar maken door je gemotiveerde sollicitatie met CV – uiterlijk 15 juni 2024– te mailen aan: Rianne Steenbeek (beheerder) 
contact@dierenasielcrailo.nl