In de bloei van mijn leven en energie voor 10, maar ook liefde voor mijn baas voor 10. Ik ben een stevige dame in karakter, maar zeker ook gewoon echt heel erg lief. Ik kan nogal explosief uit de hoek komen en ben dus op zoek naar een baas met ervaring. Ik kan niet met andere dieren, maar voor mensen ben ik echt een schat. Toen ik net in het asiel kwam had ik niet zo’n goede conditie, ik kwam bijna niet op straat. Hier heb ik veel bewegingsvrijheid en inmiddels wordt mijn conditie steeds beter en mijn zachte vetlaagje wordt langzaamaan omgezet in spieren. Ik ben een dame die precies weet wat ze wil en heb hierin zeker sturing nodig van mijn nieuwe eigenaar. Tijdens het uitlaten ben ik gewend om een muilkorf te dragen en dit vind ik meer dan prima. Het geeft mij eigenlijk veel meer rust en duidelijkheid. Ik gedraag me dan ook als een voorbeeldige brave goed luisterende hond. Inmiddels heb ik al behoorlijk wat training gehad en ik vind het fantastisch om samen te werken met mijn baas. Samen dingen ondernemen is echt mijn favoriet en ik geniet ook zeker na actie van rust en heel veel knuffels. Ik ben namelijk ook echt wel een knuffel en echt een gezelligheidsdier. Als ik mijn energie goed kwijt ben, dan kan ik zeker wel een aantal uurtjes op het huis passen. Bij kinderen wordt ik niet geplaatst. Ik ben lief voor ze hoor, maar ik heb echt een volwassen verantwoorde baas nodig.

Ik verblijf inmiddels al een hele tijd hier in het asiel en ik vind het hier heel leuk hoor, maar een warme mand bij een baas voor mij alleen is toch echt wel mijn wens. Ik ben echt een hond die ontzettend trouw is, veel contact maakt met mijn baas en ontzettend goed kan luisteren en nog steeds veel wil leren. Nu we het toch over leren hebben! Ik heb meegedaan met een training van Dutch Cell Dogs en ben ik met vlag en wimpel hiervoor geslaagd! Ik vond het één op één werken met mijn trainer fantastisch en liet zelfs andere honden links liggen! Mijn verzorgers en de trainers van Dutch Cell Dogs vonden het wel verstandig om mij met een muilkorf de training te laten doen, dit lijkt onpraktisch, maar dit zorgde juist voor heel veel rust bij mij en ik kon gewoon snoepjes aannemen hoor!

Denkt u de geschikte baas te zijn voor FY? Stuur een uitgebreide mail met woon/leefsituatie en verwachting van uw nieuwe huisgenoot naar contact@dierenasielcrailo.nl , vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden zodat de verzorger contact met u op kan nemen om alles te bespreken over FY en wellicht meteen een afspraak in te plannen voor een kennismaking.

Diersoort
Hond
GeslachtTeef
Geboortejaar
2016
Status
Ik zoek een huis!
Ras
Amerikaanse Stafford
Diernummer
1726
Bijzonderheden
Geen beginnershond