Coco

Mijn naam is Coco, ik ben een lieve, rustige en aanhankelijke dame. Ik knuffel heel graag met de verzorgers hier en ga dan heel hard spinnen. Ook kom ik graag op schoot. Wel kan ik goed laten merken dat ik bepaalde aanrakingen niet prettig vindt of dat ik het wel even genoeg vindt, dan loop ik weg of gebruik ik mijn nageltjes.

Bij binnenkomst in het asiel had ik heel erg last van een huid allergie. Inmiddels is dit onder controle door middel van speciaal dieetvoer en medicatie dat ik levenslang zal moeten krijgen.

Door deze allergie wordt ik ook alleen geplaatst als binnen kat.

In mijn vorige huis was ik kinderen gewend, maar de verzorgers denken dat ik beter in een rustig huisje zonder kinderen geplaatst kan worden omdat het al gauw allemaal te druk wordt voor mij.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGesteriliseerde poes
Geboortejaar2012
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese Korthaar
Diernummer1805
BijzonderhedenDieetvoer en Medicatie tbv huidallergie, binnenkat