Hey! Ik ben Charlie. Een jonge kater in de bloei van zijn leven.

Oorspronkelijk ben ik naar het asiel gebracht omdat ik mijn baasje aanviel, dit is natuurlijk niet de bedoeling dus mijn verzorgers gingen kijken waar dit gedrag vandaan kwam.

Eenmaal in het asiel vertoon ik dit gedrag totaal niet, hier lig ik graag in mijn mandje of buiten op de krabpaal alle vogeltjes te bespieden.

Mijn verzorgers hebben mij toen herplaatst bij een aardige meneer die verstand had van kattengedrag en mijn lichaamstaal goed kon lezen. Helaas viel ik hier terug in mijn oude gewoontes en was mijn gedrag te onvoorspelbaar om mee samen te wonen. Ook omdat ik hier niet naar buiten kon en mijn baasje toen het vermoeden had dat ik dat heel graag wilde.

In het asiel ben ik een zelfstandige jongen, ik doe lekker mijn eigen ding en ga ergens liggen chillen. Mijn vaste verzorgers deel ik graag kopjes aan uit en die kunnen ook gewoon met mij knuffelen en mij optillen.

Naar buiten gaan vind ik erg leuk en dit is ook een vereiste voor mijn nieuwe huis. Naast dat ik het leuk vind is het ook goed om mijn ei daar kwijt te kunnen. Ik vind mijn soortgenoten helemaal niks en deze wil ik het liefste heel duidelijk laten weten dat ze niet in mijn buurt moeten komen. Een buurt waar weinig katten wonen is een fijne bijkomstigheid.

Omdat Charlie het aanval gedrag niet in het asiel laat zien weten wij niet waar het gedrag in een thuissituatie vandaan komt, dit maakt hem onvoorspelbaar en hierom zoeken wij iemand die ervaring heeft met dit type karakter.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar29-05-2019
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2209
BijzonderhedenMoet naar buiten kunnen, onvoorspelbaar gedrag