Ik ben onwijs knappe Buddha. Ik heb al behoorlijk wat meegemaakt in mijn nog zo jonge leven. Veel van eigenaar gewisseld en ooit als statussymbool als jonge pup gekocht. Nu zit ik in het asiel en heb ik eerst de tijd gekregen om lekker even uit te razen en gewoon even mijzelf te worden. Langzaamaan willen mijn verzorgers nu op zoek gaan naar een nieuwe plek voor mij, maar wel een plek met mensen die openstaan voor mij en mijn rugzak.
Ik ben een krachtige sterke jongen, maar ook gewoon ontzettend lief. ik kan echt een maatje worden voor mijn nieuwe baas, maar wederzijds vertrouwen moet echt wel even opgebouwd worden.

Als Buddha in het verleden in zijn joligheid misschien een stapje verkeerd deed heeft hij dit letterlijk met de harde vuist moeten bekopen. Dit heeft helaas zijn sporen wel nagelaten bij deze knapperd. Hij moest zichzelf letterlijk verdedigen. Inmiddels heeft hij ook geleerd dat het op een hele andere manier kan. Dat mensen open voor hem staan en dat hij zich ook open kan stellen voor mensen. Wederzijds vertrouwen is dan ook zo belangrijk voor hem en hij doet dan ook echt alles voor zijn baas. Hij kan de mooiste zit en het beste meelopen als hij maar positief benaderd wordt. Hij heeft een allergie ontwikkeld voor negativiteit net als wij mensen daar ook niet van houden.
Hij kan heerlijk knuffelen en soezen en zal zelf echt niet zomaar een stap verkeerd zetten, dit is echt een wisselwerking tussen hond en baas. Wij zoeken dus een specifieke baas voor deze lieverd met rugzak, maar wij zijn er van overtuigd dat die er echt wel voor hem moet zijn.
Buddha heeft een duidelijke voorkeur voor vrouwen, hij kan niet samen wonen met kinderen, een andere hond, katten of andere dieren.

Buddha is erg prikkelgevoelig en daarom zoeken we een thuis voor hem waar rust de basis is. Een drukke woonwijk of flat is niet aan hem besteed.  Buddha zoekt echt mensen met ervaring en niet mensen die alleen op zijn knappe uiterlijk vallen.

Heeft u interesse in Buddha dan vragen wij u aandachtig zijn verhaal te lezen. Denkt u dat u Buddha een geschikt huis kunt bieden dan kunt u dat kenbaar maken door ons te mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl

Diersoort
Hond
Geslacht
Reu
Geboortejaar
2017
Status
Ik zoek een huis!
Ras
Amerikaanse Pitbull terriër
Diernummer
C2019AH1560
Bijzonderheden
Geen beginnershond