Binkie


Momenteel volg ik nog een training bij Dutch Celldogs. Ik ben namelijk een hond met een rugzak, maar ik maak al grote sprongen vooruit. Ik wil mijzelf daarom wel alvast onder de aandacht brengen, een nieuwe baas zal mij toch eerst meerdere keren moeten bezoeken om te bepalen of er een juiste match en klik is. Wat ook leuk is, is dat mijn potentiële nieuwe baas ook mee kan kijken bij de training. Dit zal ook de overstap makkelijker maken naar mijn nieuwe huis.

Ik ben een ontzettende leuke hond, maar daar moet wel een passend baasje bij die mij ook die leuke hond laat zijn. Ik ben gevoelig voor prikkels en drukte en heb de neiging om mijzelf dan af te sluiten voor alles en iedereen. Aan de andere kant kan ik dan ook weer impulsief reageren en niet altijd op de correcte manier. Dit kan mijn baas prima begeleiden hoor, maar mijn verleden is gewoon nog in mij blijven hangen. Ik kom oorspronkelijk uit Roemenië en daar heb ik op zijn zachts gezegd geen fijn leven gehad en dat is nu ook in mijn soms aparte gedrag terug te zien.

Ik ben echt een knuffel en wil het heel erg graag goed doen, maar soms weet ik het gewoon even niet. Mijn nieuwe baas moet dus wel de nodige ervaring hebben. Ook tijd en geduld zijn met mij een schone zaak.

Een druk huishouden daar kan ik niet mee omgaan. Andere dieren en soortgenoten liever niet in mijn huis evenals kinderen van alle leeftijden zijn gewoon niet mijn ding.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtGecastreerde Reu
GeboortejaarJuni 2018
StatusIk zoek een huis
RasKruising middel/groot
Diernummer2136
Bijzonderhedenex straathond