Bento & Pepper zijn geplaatst :)als jonge puber ben ik uit Griekenland gekomen en herplaatst in een gezin, maar dat was niet mijn juiste plek. Mijn zus Pepper kwam na ongeveer een soortgelijk verhaal ook hier in het asiel terecht. Hoewel we wisselend zijn met andere honden, hebben wij hier in het asiel elkaar weer gevonden. We begrijpen elkaar en bloeien ook helemaal op van elkaars aanwezigheid. We zijn twee flinke honden en zoeken dan ook een huis met flinke ruimte. We hebben berghondenbloed in ons en daarom zijn we ook best wel waaks en we worden daarom ook het gelukkigst als we gewoon waaks mogen zijn op een erf of een terrein waar wel mensen aanwezig zijn. We zijn dol op bekende mensen en aandacht. Vooral ik Bento ben echt een grote knuffelbeer en mijn zus Pepper op haar tijd ook, maar die kan ook uren lang lekker rond scharrelen. In de situaties waar wij uitkwamen konden we niet doen waar wij voor geboren zijn, dat is namelijk de boel in de gaten houden, dingen regelen in en rondom het huis en aanslaan of ingrijpen als er bezoek komt. Als wij de juiste baas treffen met de juiste ruimte om te scharrelen en onze berghondendingen te kunnen doen, dan zijn wij de liefste en gezelligste honden die je maar kunt bedenken. Een gezin in een rijtjeswoning of flat is voor ons echt geen optie.
Iemand met ervaring met honden en het liefst ook bekend met berghonden hebben wij het liefst. Wederzijds begrip en zeker in het begin wat sturing hebben we wel nodig, maar al snel zal ontdekt worden wat voor fantastische honden wij zijn.
 
Heeft u de ruimte en zoekt u twee trouwe viervoeters die u alarmeren als er ongeregeldheden zijn op uw terrein of erf en van knuffelen houdt , dan zouden wij wel eens de kanjers kunnen zijn naar waar u op zoek bent.
 
Bento en Pepper hebben beide een opleiding gevolgd bij Stichting Dutch Celldogs, daar hebben ze bewezen hele leergierige honden te zijn. Nu zijn ze klaar om samen naar een nieuw huis te gaan, want ons idee is dat ze daar echt het gelukkigst van worden. Heeft u interesse in deze kanjers dan ontvangen we graag een mail met info over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huis/tuingenoten. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl
DiersoortHond
GeslachtReu, gecastreerd en teef
Geboortejaar2020
StatusIk zoek een huis!
RasKruising groot
Diernummer1993 en 1937
Bijzonderhedenerf / boerderijhonden