Gezellig, onstuimig en je wilt wat dat is eigenlijk wel een omschrijving die bij mij past. Ik ben Baily en ben afgestaan aan het asiel omdat de juiste match tussen mij en mijn baas er niet was en ik daardoor nog wel eens behoorlijk uit de bocht kon schieten. Ik ben een jongen met karakter en zoek dan ook een kalme, duidelijk, maar vooral lieve baas die ervaring heeft met mijn kaliber. Bij de juiste baas ben ik namelijk een onwijs leuke, lieve, sociale en gezellige hond. Ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken en kan dan eigenlijk ook prima loslopen. Met de meeste honden kan ik heel goed overweg, maargoed er zijn er altijd een paar waar het niet mee klikt en daar moet uiteraard wel een beetje rekening mee gehouden worden.
Mijn nieuwe baas moet ook een gezonde dosis humor hebben, want die heb ik ook. Mijn verzorgers hier moeten vaak ook erg om mij lachen. Ze noemen mij hier regelmatig “vrolijke Frans”, geen idee wat dat betekend, maar ik word er gewoon blij en enthousiast van.
In mijn nieuw huis is stabiliteit en regelmaat één van de belangrijkste dingen evenals dat ik liever niet met andere dieren of kinderen in huis wil wonen. Ik heb duidelijke leiding nodig, want als ik de dingen zelf moet regelen dan kan ik daarin nog wel eens de verkeerde keus maken en dat moet echt voorkomen worden. Bij een baas alleen zou ik het beste tot mijn recht komen.

Diersoort
Hond
Geslacht Reu, gecastreerd
Geboortejaar
2017
Status
Ik zoek een huis!
Ras
Amerikaanse Bulldog
Diernummer
1617
Bijzonderheden
Geen beginnershond