Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Baco, een Engelse Bulldog zoals je op de foto’s kan zien. Ik ben geboren in april 2022. Een jonge, lieve, enthousiaste lomperik met een maatje meer (maar daar wordt aan gewerkt).

Ik ben hier nog niet zo lang en de verzorgers zijn heel erg lief voor mij maar toch verlang ik naar een eigen mandje bij lieve mensen.  Bij mijn eerste baasje woonde ik samen met een kat en nog een andere hond maar die hond vond mij helemaal niet leuk. Zo ben ik in september 2023 bij mijn laatste baasje terecht gekomen maar helaas kon ook hij niet meer voor mij zorgen.

Ik sliep bij mijn laatste baasje graag op een kussen tegen de verwarming aan in de woonkamer. Zo kan ik ook best een paar uurtjes alleen zijn, ik vermaak mij wel. Ik mag graag met een balletje spelen, buiten is een balletje gooien ook heel erg leuk maar afgeven vind ik moeilijk, wie weet gaat dat wel lukken als we kunnen ruilen. Jij het balletje en ik wat lekkers. Ik let goed op of de postbode al is geweest of dat er buiten iets gebeurd. Dan blaf ik even naar de baas om dat te vertellen. Ik mag graag auto rijden, zeker als we naar het strand gaan, ik vind het heerlijk om in het water te spelen. Ik luister ook best wel goed naar het baasje ondanks dat ik geen cursus heb gevolgd. Ik kan netjes bij de stoep wachten als baasje dat vraagt. Ik vind kinderen best wel leuk maar ben wel lomp. Katten buiten heb ik geen interesse in. Andere honden buiten vind ik leuk en ik maak geen onderscheid in grootte of geslacht.

Eigenlijk ben ik dus een hele leuke hond. Mocht je na het lezen van mijn verhaal serieus interesse hebben om mij dat mandje te geven neem dan via mail contact op met mijn verzorgers, vertel daar even in wat voor mandje u in petto heeft voor mij. Met daarin informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
GeslachtReu, gecastreerd
GeboortejaarApril 2022
StatusIk zoek een huis
RasOld English Bulldog
Diernummer2377
BijzonderhedenVrolijke lomperik