Hoi! Mijn naam is Xenna. Ik ben een sportieve en leergierige dame die graag met haar baas op stap is. Ik vind alleen thuis zijn helemaal niks, vandaar dat ik graag word betrokken bij de activiteiten van de baas.

Ik zoek iemand die ervaring heeft met herders en wie het ook leuk vindt om met mij behendigheid of speurwerk te doen zodat mijn hersens ook goed aan het werk worden gezet.

In het verkeer heb ik wel begeleiding nodig want ik heb de gewoonte om achter alles aan te willen wat rijdt, volgens mijn verzorgers is dit niet helemaal handig en niet de bedoeling.  

Met mannelijke honden die net zo groot of groter zijn dan ik kan ik wel prima mee overweg, mits zij mij met respect behandelen. Anders kan ik duidelijk laten merken dat ik het daar niet mee eens ben.  

Bij katten word ik niet geplaatst omdat ik het veel te leuk vind om op ze te jagen.

Ik kan prima samen wonen met kinderen vanaf 16 jaar, jongere kinderen zijn niet geschikt voor mij omdat ik soms te lomp en hardhandig kan spelen.

Ik heb een training afgerond bij Stichting Dutch Cell dogs, daar heb ik veel geleerd en erg goed mijn best gedaan. Met wat lekkers bereik je al een hoop met mij!

Bent u op zoek naar een sportieve en leergierige dame en vindt u het niet erg dat ik niet alleen thuis kan zijn? Kom dan snel kennismaken met mij zodat wij samen mooie avonturen kunnen beleven.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
GeslachtTeef
Geboortejaar26-09-2019
StatusIk zoek een huis
RasMechelse Herder
Diernummer1974
BijzonderhedenKan absoluut niet alleen thuis zijn