Voorwaarden Hondenpension Crailo

Reserveren

U kunt een plekje voor uw hond aanvragen via het online reserveringsformulier. Wilt u dit liever per telefoon of mail aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Wij kijken eerst of de gewenste periode mogelijk is. Uw boeking is pas definitief zodra u van ons een schriftelijke reserveringsbevestiging ontvangt. Controleert u deze a.u.b. zorgvuldig. Klopt er iets niet? Geeft u dit dan direct aan ons door. Komt u uw hond brengen, neem dan ook uw reserveringsbevestiging mee.

Annuleren

Wilt u de reservering annuleren, dan zijn wij helaas genoodzaakt om annuleringskosten in rekening te brengen. Bij annulering tot vier dagen voor de gereserveerde periode brengen wij u 10% van de totale pensionkosten in rekening, met een minimum van € 10,00. Annuleert u later, dan hebben we geen tijd meer om de plek opnieuw aan te bieden. In dat geval brengen we de hele gereserveerde periode in rekening. Dit geldt ook als u uw hond eerder ophaalt.

Vaccinatieboekje

Uw hond moet minimaal tien dagen voor de eerste pensiondag gevaccineerd zijn. Het gaat hierbij om de wettelijk verplichte inentingen. Overlegt u met uw eigen dierenarts of dit in orde is. De entingen mogen niet meer dan een jaar oud zijn en niet verlopen tijdens het verblijf in ons pension. Vergeet u niet het vaccinatieboekje mee te nemen als u uw hond komt brengen. Heeft u het boekje niet bij u of is de enting verlopen, dan mogen wij de hond niet aannemen.

Medische Zorg

Ook honden met medicatie zijn welkom. Of of huisdier nu een gekneusde poot heeft of behoefte heeft aan medicatie, wij geven de verzorging die noodzakelijk is. U dient echter wel rekening te houden met onze dagelijkse werktijden – van 8.30 uur tot 18.00 uur – waarbinnen het voor ons mogelijk is om medicatie te verstrekken.

Chippen

Uw hond dient gechipt te zijn. Is dit niet het geval, dan helpen we u graag om dit in orde te maken.

Hygiëne

We gaan ervan uit dat uw hond vrij is van parasieten en schoon en fris wordt gebracht, zonder klitten. Zo krijgt u uw huisdier ook weer van ons terug. Wilt u dat uw hond gewassen wordt? Wij doen dit graag tegen een kleine vergoeding. Laat u het ons a.u.b. tijdig weten.