Tijgertje


Hallo, mijn naam is Tijgertje. Ik ben jaren geleden geadopteerd bij Crailo maar helaas na al die jaren terug omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen. Ik moest weer enorm wennen aan het begin en vond het allemaal ook best stom en eng. Inmiddels ben ik goed aan het ontdooien en kom ik graag knuffelen met bekende gezichten. Ik zal aan het begin dus even de kat uit de boom kijken en mij misschien ook verstoppen maar als ik de tijd en ruimte krijg om op mijn eigen tempo alles te ontdekken dan zal mijn knuffel-kant zich vanzelf laten zien.

Ik ben geen fan van mijn soortgenoten, die hou ik liever op afstand. De verzorgers vermoeden dat ik prima als binnen kat geplaatst kan worden, een veilig afgesloten balkon of andere buitenruimte is natuurlijk wel fijn zodat ik in het zonnetje kan liggen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en

vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGesteriliseerde poes
GeboortejaarApril 2009
StatusIk zoek een huis
RasEuropese Korthaar
Diernummer2243
BijzonderhedenVoorzichtige, rustige dame die graag eerst de kat uit de boom kijkt