Hey, ik ben Tebby, een dame met pit. Eigenlijk valt mijn gedrag wel mee, mits mensen mijn lichaamstaal goed kunnen lezen. Het ene moment ben ik een enorme knuffeltante en het andere moment gewoon even niet. Ook kan ik ineens klaar zijn met knuffelen en dan kan ik slaan. Tot nu toe geef ik wel netjes mijn grenzen aan voordat ik volledig in de verdediging ga. Waarvoor ik wel in de verdediging ga, is als mensen mij optillen; dit is echt een no go. Daarnaast is er nog een ding dat ik ontzettend verafschuw.. de dierenarts. Al dat gedoe aan mijn lijfje en dat reismandje; niets voor mij. Verder ben ik een rustige dame die lekker op haar troon ligt te chillen en af en toe met een speelgoed muis lekker heen en weer raast.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGesteriliseerde poes
Geboortejaar07-07-2017
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2339
BijzonderhedenDame met flink karakter. Wil graag kopjes uitdelen en aandacht. Ze houdt niet van verplichtingen of dierenartsen.