Spooky = geplaatst

Hallo, ik ben kleine Spooky.

Ik ben een heel lief poesje maar wel eentje met een rugzakje: als kleine kitten ben ik buiten gevangen in een enge kooi en er stroomt dus wel wat wild bloed door mijn aderen. Ik ben meteen als kleine dame naar een lief gastgezin gegaan en daar heb ik echt al een hoop ontdekt, geleerd en ervaren dat mijn verzorgster echt niet zo eng is en het allemaal goed bedoeld.

Als ik je niet ken dan ben ik best nog wel schuw en dan zal je mij dus ook niet meteen zien, laat staan dat je mij kunt aaien. Wel ben ik dol op lekkere snoepjes, dus die kunnen zeker ingezet worden om mij wat meer op mijn gemak te stellen, zodat ik ook weet dat de nieuwe mensen niet eng zijn en met goede bedoelingen komen en mij zelfs heel misschien wel kunnen aaien. Alles op zijn tijd uiteraard maar ik wil wel en mijn lieve verzorgster weet ook dat ik het kan.

In mijn gastgezin ben ik opgegroeid met honden en andere katten en dat vindt ik dus helemaal leuk.

Ik ben op zoek naar een rustig huisje waar het liefst al een rustige poes aanwezig is die mij een beetje op sleeptouw kan nemen. Mijn nieuwe baasje moet een hoop geduld hebben, maar die zal uiteindelijk zeker beloond worden. Door mijn schuwe aard wordt ik niet bij kinderen geplaatst, want daar word ik gewoon niet gelukkig van.

Ik verblijf totdat ik naar mijn nieuwe huis kan in mijn vertrouwde gastgezin. Wilt u meer over mij weten? Of denkt u mij een goed huis te kunnen bieden? Bel of mail naar het asiel voor meer informatie, zodat hun u in contact kunnen brengen met het gastgezin waar ik (lieve Spooky) verblijft.

DiersoortKat
GeslachtPoes
Geboortejaar2020
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese Korthaar
Diernummer1691
BijzonderhedenZit in een gastgezin