Hallo! Mijn naam is Rocky, een vrolijke lompe Bulldog. Ik zoek een huisje met mensen die ervaring hebben met mijn type/ras. Omdat ik nogal onstuimig kan zijn, word ik niet bij kinderen jonger dan 16 jaar geplaatst. Katten op straat negeer ik, maar woon er liever niet mee samen in huis.

Met andere honden kan ik erg lomp spelen; dit wordt niet door elke hond begrepen en gewaardeerd. Met reuen kan ik niet altijd even goed overweg. Voor de rest zijn mijn hobby’s wandelen, met ballen spelen en knuffelen met de baas. Mijn verzorgers denken dat behendigheid wel aan mij besteed is om zowel fysiek en mentaal uitgedaagd te worden. Want vergis je niet: ik ben een hele atletische jongen!

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon- en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu
Geboortejaar30-03-2022
StatusIk zoek een huis
RasNew English Bulldog
Diernummer2335
BijzonderhedenLomp en onstuimig