Ozzy


Mijn naam is Ozzy. Omdat ik nog niet zo lang in het asiel verblijf zijn mijn verzorgers nog bezig met het ontdekken van mijn karakter en wat ik wel en niet fijn vind. Hele belangrijke informatie natuurlijk zodat zij weten wat voor huisje ik zoek.

Waar ze inmiddels achter zijn is dat ik best een schuwe jonge man ben, het is hier allemaal spannend. Ik durf ook nog niet zo goed rond te lopen in de kamer en blijf vooral lekker veilig in mijn eigen verblijfje. Wel vind ik het fijn om rustig gekriebeld te worden.

Ik ben in het asiel gekomen omdat ik niet meer met de katten thuis overweg kon, mijn verzorgers zien dit ook terug in het asiel want ik schiet meteen in de stress als ik een soortgenoot zie. Een huis zonder deze wezens is dus echt een vereiste zodat ik mij stress loos kan ontplooien tot een lieve kater.

De dierenarts is er achter gekomen dat ik een aangeboren hartafwijking heb, hier is geen behandeling voor mogelijk.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar13-06-2020
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2248
BijzonderhedenVoorzichtige, vriendelijke jongen met een aangeboren hart afwijking.