Otto


Al doet mijn naam vermoeden dat ik een stoere kerel ben, ben ik eigenlijk een hele stoere dame. Ik ben afgestaan aan het asiel omdat ik niet zo van oppakken en aanraken hou. Hier in het asiel heb ik een groot verblijf gekregen en hanteren zij mij alleen als het nodig is. Voor de rest kan ik hier lekker mijn hamsterdingen doen, zoals graven, slapen, voer verzamelen, klauteren en knabbelen. Als ik nu gehanteerd wordt dan is dat helemaal prima, als het maar rustig gebeurt en met beleid.

In mijn nieuwe huis zoek ik ruimte, maar vooral ook leuke dingen om te doen in mijn verblijf. Ik ben namelijk een diertje wat niet onderschat moet worden. Een klein traliekooitje neem ik geen genoegen mee.

Heb je de ruimte voor mij en lijkt het jou ook leuk om mij een afwisselend en leuk hamsterverblijf te geven dan zou ik je graag ontmoeten.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere de huisvesting voor de hamster, ervaring inclusief foto’s. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHamster
Geslachtvrouwelijk
Geboortejaarnovember 2021
StatusIk zoek een ruim verblijf
RasSyrische Hamster / Goudhamster
Diernummer2099
Bijzonderhedenkijkdier