Nannes


Diersoort
Kat
Geslacht
Kater, Gecastreerd
Geboortejaar
2019
Status
Ik zoek een huis
Ras
Europese korthaar
Diernummer
1971
Bijzonderheden
Vrijbuiter en onafhankelijk

·         Hé hallo, mijn naam is Nannes. Een stoere naam voor deze knappe man. Een echte kater met mijn bolle wangen maar ook met een zacht karakter. Ik ben graag bij mensen in de buurt en zoek gezelschap dan ook lekker op, aaitjes op mijn kop kan ik erg waarderen. Ik word liever niet op mijn rug of achterkant geaaid, dit is nogal een gevoelige plek. Ik ben in weer en wind in het buiten verblijf te vinden maar zou wel graag de keuze willen hebben om warm binnen de gezelschap op te kunnen zoeken. Mijn soortgenoten zie ik als concurrentie dus die zie ik liever niet 😉
Ik mag wel wat gewicht verliezen, mede zodat ik binnenkort dan zelf weer mijn vacht goed kan verzorgen zodat het personeel dat niet hoeft te doen.
Heb jij een fijn thuis voor mij waar ik (na gewenning) lekker naar buiten kan en vind je het niet erg dat ik mijn voorkeuren heb waar ik geaaid word?

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtKater, Gecastreerd
Geboortejaar2019
StatusIk zoek een huis
RasEuropese korthaar
Diernummer1971
BijzonderhedenVrijbuiter en onafhankelijk