Eindelijk mag ik mezelf gaan voorstellen! Ik zit hier namelijk al een behoorlijke tijd en nu zul je je afvragen waarom?

Ik ben een kat met diabetes en toen ik net afgestaan was aan het asiel was mijn gezondheid nogal een puinhoop. Ik zat niet lekker in mijn vel, waardoor ik behoorlijk pittig uit de hoek kon komen. Inmiddels heb ik vele dierenartsbezoeken achter de rug en ben ik het grootste deel van de dag een heerlijke relaxte kater geworden. Ik voel me namelijk eindelijk gewoon goed. Een schommelende suikerspiegel is namelijk gewoon echt geen pretje. Inmiddels is mijn suiker goed onder controle hier op het asiel. Ik ben over het algemeen sociaal naar soortgenoten, maar heb uiteraard wel zo mijn voorkeuren 😉 Kinderen of ander druk spul zijn niet aan mij besteed. Rust, regelmaat en een personeelslid die mij twee keer per dag op dezelfde tijd een klein prikje kan geven is wat ik nodig heb! Borstelen en knuffelen vind ik heerlijk en ook speel ik erg graag samen met mijn baasje. Wel blijf ik een knappe kerel met karakter, maar geef duidelijk mijn grenzen aan.

Mijn verzorgers verwachten wel dat ik in een nieuw huis wel weer even moet wennen en dat kan voor wat schommelingen zorgen in mijn diabetes, maar zij en ook de dierenarts staan klaar om dit goed op de rit te krijgen. Mijn verzorgers vinden het namelijk belangrijk dat ik de beste zorg krijg en snappen dat dit wellicht in het begin wat begeleiding vergt. Ze gunnen mij een nieuw huis, want ik heb nog een heel leven voor me met mijn 9 lentes jong.

Heeft u interesse in mij of wilt u meer over mij en mijn diabetes weten? Mijn verzorgers staan klaar om daar alles over te vertellen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar15-05-2014
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2088
BijzonderhedenDiabetes