Mimi is geplaatst :)


·         Hi, ik ben Mimi. Ze noemen mij hier ook wel een drukte maker, ik zou niet weten waar ze dat vandaan halen. Ik vind gewoon dat een kamer volledig benut moet worden om mijn pootjes te strekken en ja, dat betekent dan ook lekker overal bovenop en in klauteren.
Slapen kan ik ook hoor, het liefst hoog in mijn krabpaal. Aandacht vind ik gezellig alleen vind ik soms de wereld eromheen net iets interessanter, ik moet gewoon ook alles in de gaten houden. Ze zeggen hier dat ik snel overprikkeld ben en dan niet altijd heel tactisch laat merken dat mijn emmertje vol zit, maar ik heb hierin al veel stappen gezet en er valt nog een hoop te leren. Mijn verzorgers denken dat ik het gezelligst ben wanneer ik weinig prikkels krijg en in een rustig en stabiel huis mij kan ontplooien tot een lieve, speelse jonge man.
Heb jij een huis waar ik mijn energie kwijt kan en waar ik lekker bij je mag komen liggen wanneer ik uitgespeeld ben?

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.


DiersoortKat
GeslachtKater, gecastreerd
Geboortejaar01-06-2021
StatusIk zoek een nieuw huis
RasEuropese korthaar
Diernummer2077
BijzonderhedenJonge onstuimige kerel