Loba


Loba

Lief zachtaardig meisje dat is de beste omschrijving voor mij. Ik heb een verschrikkelijk leven gehad voordat ik hier kwam. Ik heb nog maar weinig gezien van de wereld en ondanks dat ben ik een ontzettende lieverd. Het huiselijke leven ben ik niet gewend, maar mijn verzorgers verwachten dat ik mij hier wel goed in aan kan passen. Jullie moeten me eigenlijk zien als een volwassen pup die mogelijk in het begin nog wat begeleiding nodig heeft met het zindelijk zijn in huis. Hier op het asiel maak ik al sprongen vooruit. Zo kan ik al best aardig aan de lijn meelopen, maar de buitenwereld kan soms nog best wel overweldigend zijn. Ik zal in kleine stapjes de voor mij onbekende verder moeten gaan ontdekken met mijn nieuwe bazen en mijn nieuwe bazen moeten mij hierin gaan begeleiden. Hier in het asiel merken ze dat dit goed te doen is. Als het mij even teveel wordt dan is contact met mijn verzorger en steun van hun voldoende om niet in paniek te raken. Ook helpt het heel erg als er een andere hond is waar ik mij aan kan optrekken. Ik weet zeker dat het goed gaat komen, maar mijn eigenaar moet er bewust van zijn dat ik wel een stukje begeleiding nodig heb. De verzorgers in het asiel zullen daar ook zeker bij helpen door handvatten te geven en ook na plaatsing staan zij zoals bij elke hond altijd klaar voor tips, adviezen en begeleiding.

Nu klinkt dit allemaal natuurlijk best wel zwaar, maar als u mij ontmoet zult u ervaren dat ik echt al wel sprongen vooruit gemaakt heb en dat ik er echt aan toe ben om naar een echt huis te gaan met lieve bazen en een hondenvriend of vriendin. Die andere hond is echt een vereiste voor mijn herplaatsing. Ik word gezien mijn verleden niet herplaatst bij kinderen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
Geslachtteef GESTERILISEERD
Geboortejaar12-2020
StatusIk zoek een huis
RasLabrador
Diernummer2214
BijzonderhedenJonge dame zoekt ervaren bazen met andere hond