Lizz


Lizz

Knuffels daar ben ik dol op en die heb ik in mijn leven voordat ik het asiel kwam echt gemist. Ik heb geen leuk leven gehad en heb eigenlijk nog niets gezien van de wereld. Hier in het asiel gaat er een wereld voor mij open en kan ik al aardig mee aan de riem lopen. Ik ben een vrolijke speelse dame en ontzettend sociaal met andere honden. Ik ben dol op spelen met speelgoed zoals balletjes of een flostouw. Ik ben lekker actief en soms in nieuwe situaties best nog wel even afwachten, maar dat is gezien mijn voorgeschiedenis niet zo gek. In een huis heb ik nog nooit gewoond, dus mijn nieuwe baasjes moeten er wel rekening mee houden dat ik daar aan moet wennen en of ik meteen vanaf eerste moment zindelijk ben is wel de vraag. Nu bekijk ik alles met open blik en verwachten mijn verzorgers met begeleiding van mijn baasjes dat ik dat snel op zal pakken. Omdat de wereld nogal vreemd is voor mij zal hier rekening mee gehouden moeten worden dat nieuwe dingen stap voor stap geïntroduceerd moeten worden. De verwachting is wel dat als ik eenmaal de slag te pakken heb dat ik me snel aan zal passen aan het leven in en om het huis.

Hele kleine kinderen zal voor mij nog wat te druk en onvoorspelbaar zijn. Oudere kinderen zullen vermoedelijk geen probleem zijn. Wel zou ik het ontzettend leuk en fijn vinden om een hondenvriend of vriendin in mijn nieuwe huis te hebben die mij kan ondersteunen de wereld verder te ontdekken.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortHond
Geslachtteef GESTERILISEERD
Geboortejaar12-2020
StatusIk zoek een huis
RasLabrador
Diernummer2216
BijzonderhedenJonge dame zoekt ervaren bazen