Hi! Ergens verstopt onder een tafeltje in een doos lig ik. Op dit moment ben ik het schuwste katje hier in het asiel en heb ik ook nog geen echte kennismakingen gehad omdat ik mij niet zo goed laat zien bij nieuwe mensen. Bij mijn vaste verzorgers en vrijwilligers kom ik af en toe wel heel dapper tevoorschijn maar dit is niet van lange duur. Wel zeggen ze dat ik echt al stapjes in de goede richting heb gezet. Ze denken hier dat ik altijd wat schuw zal blijven maar met de juiste persoon en een flinke dosis geduld zal ik wel iets meer ontspannen en mij af en toe laten knuffelen.

Omdat ik zo bang ben, kan ik soms nog uithalen als ik iets te spannend vind of ik mij in het nauw gedreven voel.

Ik ben op zoek naar een rustig thuis met niet teveel onverwachtse bewegingen en geluiden, waar ik alle tijd krijg om mij te ontwikkelen en tevoorschijn te komen. En een huisje waar ik welkom en geliefd ben, ook als ik niet helemaal afscheid kan nemen van mijn schuwheid en verstoppertje spelen.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGesteriliseerde poes
Geboortejaar01-08-2009
StatusIk zoek een huis!
RasEuropese korthaar
Diernummer2342
BijzonderhedenSchuw aangelegd, met veel geduld en rust komt ze wel bij en geeft ze kopjes