Junior uitgewisseld

Junior is recentelijk uitgewisseld naar Stichting ROZE te Eindhoven

In ben een jonge portugese podengo kruising van anderhalf jaar oud en in de bloei van mijn leven. Door privé omstandigheden van mijn baasje ben ik nu op zoek naar een nieuw huis.

Ik ben een drukke hond, maar ook echt een hele gezellige en speelse jongen. Ik ben heel sociaal met soortgenoten en kan niet genoeg krijgen van wandelingen. In huis ben ik een goed luisterende enthousiaste kerel, buiten op straat heb ik alleen maar oog voor wat er om mij heen gebeurt, maar dat is niet gek met mijn leeftijd, energie en type hond. Alleen thuisblijven vind ik echt nog heel erg moeilijk en zeker als ik mijn energie niet goed kwijt kan dan kan ik niet beloven dat alles heel blijft in huis. Mijn verzorgers verwachten als ik in het alleen blijven begeleid wordt en als ik goed mijn energie kwijt kan dat ik dit nog wel kan leren. Hier in het asiel vinden ze mij een vrolijke fluiter. Ik geniet op en top van alles en iedereen en ben niet moe te krijgen, ook niet met het spelen met andere honden. Mijn nieuwe bazen moeten dan ook de nodige energie en tijd in mij steken en de mogelijkheid bieden dat ik langzaamaan kan leren om alleen thuis te zijn. Loslopen tijdens de wandeling is voor mij geen optie door mijn jachtinstinct en ook de zogezegde “bananen” in mijn oren die er spontaan inkomen als ik los gelaten wordt. Wel vind ik het helemaal fantastisch om met een bal te spelen en mijn nieuwe huis moet dus minimaal wel over een behoorlijke tuin beschikken dat we daar dan samen lekker los met de bal kunnen spelen.

Junior heeft net zijn opleiding bij Dutch celldogs afgerond. Hij vond dit ontzettend leuk en heeft echt laten zien dat hij heel erg leergierig is en dat hij ook echt lol heeft in het volgen van een training. Zijn nieuwe baas of bazen zullen hem dan ook echt een plezier doen om een leuke cursus met hem te gaan volgen.

Heeft u interesse in deze knappe levenslustige en energieke jonge kerel dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl

DiersoortHond
GeslachtReu, ongecastreerd
Geboortejaar2020
StatusIk zoek een huis!
RasPortugese Podengo
Diernummer2011
BijzonderhedenZoekt een baas met veel energie en tijd