Hoi, mijn naam is Jacky. Een knappe verschijning met een redelijke rugzak.

Ik kwam in het asiel terecht omdat ik mijn frustratie afreageerde op mijn baasjes, dit is natuurlijk niet de bedoeling. In het asiel heb ik dit gedrag nog niet vertoond. Wel heb ik uiteraard grenzen en wensen maar mijn verzorgers leren mij steeds beter kennen en weten wat ik wel en niet prettig vind.  Ik wil graag aandacht en kopjes geven, maar mocht je iets doen wat ik niet leuk vindt zal ik dit wel even communiceren.

Ik krijg dieetvoer voor mijn blaas vanwege een stress gerelateerde blaas ontsteking die ik heb gehad. Daarnaast mag ik niet meer onder narcose vanwege een hartprobleem. Hier valt verder aan mij niks van te merken want ik ben gewoon lekker actief en gezellig. Het is nog onbekend hoe dit hartprobleem zich in de toekomst ontwikkeld en wat dit betekent voor mijn levensverwachting.

Is er iemand die mijn rugzak kan dragen en mij een fijn thuis wilt bieden waar ik mijzelf mag zijn en waar ik de ruimte en rust krijg om mij terug te trekken?  Graag wel met een mogelijkheid tot naar buiten gaan want dat vind ik erg leuk!

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtGecastreerde kater
Geboortejaar01-01-2018
StatusIk zoek een huis
RasEuropese Korthaar
Diernummer2164
BijzonderhedenHart probleem, dieetvoer vanwege stress gerelateerd blaas probleem. Buiten kat