Jaap


Je zou het niet zeggen, je kan het ook niet zien zo, maar ik ga door het leven met maar drie poten. Toen ik jong was heb ik namelijk een ongeluk gehad en daarbij heb ik mijn poot verloren. Dit is totaal geen belemmering voor mij, maar wel een detail om van te voren te weten 😉

Van inborst ben ik een onzekere kerel, ik kijk de kat uit de boom en ben erg gesteld op mijn rust. Een aai over mijn bol kan ik echter echt wel waarderen hoor, ik ben namelijk wel echt gewoon ontzettend lief.

Ook ben ik graag buiten en ben ook gewend om daar mijn behoefte te doen. Hier op het asiel heb ik geleerd om de kattenbak te gebruiken. Hier ontdekte ze ook dat mijn urine niet helemaal de gangbare kleur had en kwamen ze erachter dat ik een blaasontsteking had. Dit is nu gelukkig verholpen en mag ik op zoek naar een nieuw fijn thuis. Vanwege mijn terughoudende verlegen karakter word ik niet bij kinderen of andere dieren herplaatst. Een rustig huisje met lekker veel buitenmogelijkheid lijken mij heerlijk.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtKater, Gecastreerd
Geboortejaar2009
StatusIk zoek een huis
RasEuropese korthaar
Diernummer2012
BijzonderhedenOnzeker en lief