Jaap is gereserveerd


Je zou het niet zeggen, je kan het ook niet zien zo, maar ik ga door het leven met maar drie poten. Toen ik jong was heb ik namelijk een ongeluk gehad en daarbij heb ik mijn poot verloren. Dit is totaal geen belemmering voor mij, maar wel een detail om van te voren te weten 😉

Van inborst ben ik een onzekere kerel, ik kijk eerst de kat uit de boom en ben erg gesteld op mijn rust. Als ik eenmaal gewend ben dan ben ik een enorme knuffelkont en super lief.

Hier ontdekte ze dat mijn urine niet helemaal de gangbare kleur had en kwamen ze erachter dat ik een blaasontsteking had. Omdat ik gevoelig blijf voor blaas problemen krijg ik daar nu levenslang dieetvoer voor.

Kinderen zijn helaas te druk voor mij, ik zoek een rustig huisje met een afgesloten veilige buitenmogelijkheid, dat lijkt mij heerlijk.

Heeft u interesse in deze kanjer dan ontvangen we graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met katten, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoot. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl en vermeld daar ook graag uw telefoonnummer bij.

DiersoortKat
GeslachtKater, Gecastreerd
Geboortejaar2009
StatusIk zoek een huis
RasEuropese korthaar
Diernummer2012
BijzonderhedenOnzeker en lief