Indy & Coda


Na uitwisseling van een ander asiel zijn we hier nu op zoek naar ons nieuwe baasje. Wij zouden het fantastisch vinden als we bij elkaar kunnen blijven. De wereld is namelijk veel leuker met zijn tweeën en we zijn behoorlijk op elkaar ingespeeld.

We komen uit een gezin met kinderen en dat ging altijd erg goed, ook vriendjes over de vloer is geen probleem voor ons. Katten zijn wij ook bekend mee en bekende katten zijn ook gewoon veilig bij ons. We houden ontzettend van wandelen, maar kunnen hierin nog wel wat beter leren lopen aan de lijn. Wij kunnen absoluut niet loslopen! Omdat we wel graag van rennen houden en heerlijk willen spelen met elkaar, zouden we een ruime goedomheinde tuin bij ons nieuwe huis echt wel waarderen 😉 We zijn uit onze vorige situatie gewend om in de tuin te verblijven als de baasjes even van huis waren en dit ging altijd prima.

Wel hebben we er soms een handje van om andere honden een beetje te imponeren, maar daar blijft het ook bij, want we kunnen goed met soortgenoten.

Coda is de kleinere en is de gesteriliseerde dame, Indy is de grotere slankere reu. Zij worden echt alleen samen herplaatst.

Heeft u interesse in deze kanjers dan ontvangen wij graag een mail met informatie over onder andere uw ervaring met honden, uw woon en leefsituatie en wat uw verwachting is van uw nieuwe huisgenoten. U kunt ons mailen naar contact@dierenasielcrailo.nl, graag ook even uw telefoonnummer erbij vermelden zodat wij u kunnen bellen.

DiersoortHond
GeslachtReu en gesteriliseerde teef
Geboortejaar2015 en 2017
Statuswij zoeken samen een huis
RasSiberische Husky’s
Diernummer2051 en 2052
BijzonderhedenKnap en lief stel